Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Welkom bij Renofa Kozijntechniek

Onze vriendelijke en laagdrempelige aanpak is erg succesvol en heeft al veel voorgangers doen besluiten klant te worden bij Renofa Kozijntechniek!

Nu bestaat ons bedrijf uit 12 gedreven medewerkers!

 

Door een sterke groei zijn wij op zoek naar 2 monteurs

Nu bestaat ons bedrijf uit 12 gedreven medewerkers!

Monteur(s)

Als monteur van Renofa Kozijntechniek maak je mensen blij. Jij monteert de nieuwe kozijnen, deuren of schuifpui waar ze naar uitgekeken hebben. En aan het einde van de dag is hun huis nog mooier geworden. Met jouw montagewerkzaamheden maak je dus echt het verschil.
Wij hebben op dit moment ruimte voor meerdere monteurs.

Renofa Kozijntechniek

 

Particulieren, projecten of misschien wel allebei.

Steeds meer klanten weten Renofa Kozijntechniek te vinden en daarom zijn wij continue op zoek naar monteurs die bij Renofa Kozijntechniek willen horen. Wij willen graag de kozijnen bij onze klanten zelf monteren voor de optimale klantbeleving. Een duurzame keuze, hoogwaardig product en zorgeloze montage dat is wat Renofa Kozijntechniek haar klanten biedt. En daarin zijn onze monteurs een belangrijke schakel. Wij werken met verschillende montageteams voor zowel particuliere en zakelijke projecten.

Renovatie van één kozijn tot een gehele woning

Samen met je collega monteur(s) zorg jij voor een zorgeloze montage. Jullie zijn een sterk team en gaan voor de kwaliteit die onze klanten waarderen met een hoog cijfer. Word jij blij van werken in teamverband aan een project? Of kies jij voor montage bij onze particuliere klanten thuis. Jij bent van harte welkom bij ons.  

Wij zoeken (Leerling) monteurs (m/v) die:

 • Affiniteit hebben met montage van kunststof kozijnen

 • Zelfstandig kunnen werken

 • Kunnen samenwerken in teamverband

 • Nauwkeurig werken met een hoge kwaliteitsnorm

 • Collegiaal, betrouwbaar, leergierig en flexibel zijn

 • Initiatief nemen en meedenken

 • In bezit van rijbewijs B(E)

 • 32 uur per week beschikbaar zijn


 

Wie zoeken wij

Wij zoeken collega’s die vanzelfsprekend passen bij ons. Wij werken vanuit een sterk servicegerichte bedrijfscultuur. Klantgerichtheid, kwaliteit en servicegericht zijn enkelen van onze kernwaarden. En dat vertaalt zich in de werkwijze over alle afdelingen. Of het nu gaat om klantenservice, productie, montage of onze andere functies. De kracht van het team vinden wij erg belangrijk. Kwaliteit moet het winnen van kwantiteit. En onze medewerkers presteren met plezier. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde en kwalitatief zeer goede medewerkers die bereid zijn een stapje meer te doen. Ook oudere mensen worden van harte uitgenodigd om te solliciteren

Wij bieden:

 • Een leuke baan bij een ambitieuze en no nonsens organisatie

 • Een informele bedrijfscultuur

 • Een enthousiast team monteurs om mee samen te werken

 • Kansen om je zelf te ontwikkelen en een opleiding in de praktijk

 • Prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden

 • Bedrijfswagen volledig uitgerust met de nieuwste gereedschappen


 

Over Renofa Kozijntechniek

Renofa Kozijntechniek is toonaangevend op het gebied kunststof kozijnen. In samenwerking met de fabriek, één van de modernste van Nederland, worden de producten op maat voor onze klanten geproduceerd. Wij werken voor particulieren, Vereniging van Eigenaren, woningcorporaties en aannemers. Alle kozijnen worden gemonteerd door de montageteams van Renofa Kozijntechniek. Dat is de kracht van de onderneming. Kwaliteit en klantgerichtheid staan bij ons hoog in het vaandel. Dat vragen wij dus ook van onze medewerkers. Dagelijks staan verschillende medewerkers garant voor een hoogwaardig advies en product.

 

Wil jij ook bijdragen aan het succes van Renofa Kozijntechniek?

 

Ben jij op zoek naar een baan waar geen dag hetzelfde is? Stuur ons jouw CV en motivatie en solliciteer naar deze leuke functie. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met personeelszaken. Je kunt ons bereiken via telefoonnummer 084 868 7541 of via email naar info@renofakozijntechniek.nl.

 

Vraag vrijblijvend gratis advies!

Wij zullen zo snel mogelijk een reactie geven.

De persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.