Een fraaie voordeur geeft direct een goede indruk van uw woning.

Met een (achter)deur van Renofa Kozijntechniek maakt u huis en tuin tot één geheel; optimaal genieten dus! Kunststof heeft als belangrijkste voordeel dat het weinig onderhoud nodig heeft. Schoonmaken is voldoende om onze kwaliteitsdeuren in topconditie te houden. Uw nieuwe kunststof deur kan met onze hulp compleet naar eigen wens worden samengesteld. Klassiek of modern, recht of getoogd, met of zonder brievenbus, wij maken het! En standaard van de best denkbare grondstoffen en profielen met uiterst stevige staalversterking. Er zijn vrijwel geen beperkingen in maatvoering, kleur en stijl. Ga voor inspiratie naar impressies.

Alle deuren worden voorzien van degelijk hang- en sluitwerk dat aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen voldoet. Bij deuren passen wij standaard een 3-puntsvergrendeling toe. HR++ glas biedt daarnaast extra zekerheid. Een solide deur werkt geluiddempend en is geruisloos te bedienen.

Als je door ons jouw nieuwe voor- of achterdeur laat plaatsen, profiteer je van een uitstekende kwaliteit, eerlijke prijzen, 10 jaar volledige garantie en maatwerk.

 

Vraag vrijblijvend gratis advies!

Wij zullen zo snel mogelijk een reactie geven.

De persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.