Renofa Kozijntechniek is toonaangevend op het gebied van kunststof kozijnen

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

In samenwerking met onze fabrikant, één van de modernste van Nederland, worden de producten op maat voor onze klanten geproduceerd.

 

Ons aanbod

Ons team bezit jarenlange ervaring op het gebied van het energiezuinig maken van uw woning.

U kunt denken aan gevelbekleding met isolatie, kunststof kozijnen met HR++ glas of bijvoorbeeld dakramen Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat u altijd een gedegen en betrouwbaar advies krijgt. Vele klanten zijn u voorgegaan en profiteren van lage energiekosten, bent u de volgende?

Kozijnen

Kozijnen

Kunststof kozijnen hebben vele voordelen ten opzichte van houten kozijnen. Gaat u renoveren of nieuw bouwen? Renofa Kozijntechniek is uw partner in kunststoftechniek!
Dakraam

Dakramen

Het plaatsen van een dakraam op je zolder is een aantrekkelijk idee. Het maakt je zolderruimte lichter, waardoor deze ruimer oogt.

Tuindeuren

Met openslaande deuren krijgt je pui een wat nostalgischere look. Heb je buiten op het terras meer ruimte, dan is de keuze voor openslaande deuren te overwegen.
Schuifpui

Schuifpuien

Met een kunststof schuifpui van Renofa Kozijntechniek maak je van jouw huis en tuin één geheel en kun je optimaal genieten van het buitengebeuren!

Deuren

Een fraaie voordeur geeft direct een goede indruk van uw woning. Met een (achter)deur van Renofa Kozijntechniek maakt u huis en tuin tot één geheel
Gevelbekleding

Gevelbekleding

Heb je ook genoeg van die houten gevelbekleding? Van het schilderen en schuren van die grote oppervlakken? Geen nood, laat jouw complete gevels bekleden met kunststof.

Vraag vrijblijvend gratis advies!

Wij zullen zo snel mogelijk een reactie geven.

De persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.